Shopping

Ledelse & drift

Sådan shopper de unge

Unge mennesker foretrækker at købe interiør og tøj på nettet frem for i de fysiske butikker. Der er ifølge dem flere muligheder og oftere tilbud - her har coronakrisen spillet en stor rolle.

Branchenyt

Danmarks eneste outletby vender skuden

Efter flere svære år og store milliontab har Danmarks eneste rigtige outletcenter, Ringsted Outlet, fået godt fat i kunderne - og styr på økonomien. Det skriver finans.dk.

Branchenyt

Salling i Aarhus bygger nyt byrum

Udviklingen af Aarhus som en by i europæisk superliga fortsætter, når Salling i sommeren 2017 åbner et helt nyt kulturelt byrum og tagterrasse på stormagasinets tag – ’Salling Roof Garden’ er arbejdstitlen.

Branchenyt

Danskerne er vilde med at købe isenkram på nettet

Det bliver mere og mere populært for danskerne at købe isenkram på nettet, og konkurrencen bliver større. De fysiske butikker tager konsekvensen heraf og satser nu endnu mere på nethandel.

Branchenyt

Esbjergs nye indkøbsmekka skal binde byen sammen

Det er ikke kun fysisk, at BROEN Shopping er under opbygning. Mens bygningen tager form, bliver de første byggesten til markedsføring, events og shoppingoplevelser lagt. Arkitektonisk binder BROEN Shopping byen sammen over jernbanen, og det gør kommunikationsstrategien for Esbjergs fremtidige shoppingcenter også.

Branchenyt

Shopping-oplevelser skal være effektive eller meningsfulde

Den britiske trendforsker, Cate Trotter, mener, at fremtidens shopping-oplevelse enten skal være hurtig og effektiv eller langsom og meningsfyldt. Det skriver detailfolk.dk

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere