07.04.2016  |  Business  |  Branchenyt

Danmarks første storcenter fylder 50

Stort familieejet shoppingcenter, Danmarks første af sin slags, kan fejre 50 års jubilæum. Centeret planlægger udvidelse de kommende år.

I 1966 slog shoppingcentret Rødovre Centrum dørene op for første gang. Endda som Danmarks første af sin slags. Nu kan centret fejre 50 års jubilæum, skriver detailfolk.dk.

Rødovre Centrum blev det første overdækkede butikscenter i Nordeuropa, og er siden 1966 blevet udvidet flere gange. Derudover kunne centeret præsentere et resultat på 181 millioner kroner fra regnskabsåret 2014.

Læs også: Rødovre Centrum vinder international branchepris

Næste udvidelse af Rødovre Centrum er allerede i støbeskeen, og til juli i år forventer storcenteret at påbegynde arbejdet. Udvidelsen forventes gennemført i 2018, og til den tid vil centeret således være oppe på 150 butikker, hvilket vil gøre det til Danmarks største af sin slags målt på antal butikker.

Rødovre Centrum er familieejet med Jesper Andreasen i direktørstolen. Den post har han besiddet i 25 år. Han indtrådte i centerets bestyrelse som 18-årig, hvor hans morfar, Aage Knudsen, dengang var direktør.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere