28.03.2016  |  Business  |  Branchenyt

Esbjergs nye indkøbsmekka skal binde byen sammen

Det er ikke kun fysisk, at BROEN Shopping er under opbygning. Mens bygningen tager form, bliver de første byggesten til markedsføring, events og shoppingoplevelser lagt. Arkitektonisk binder BROEN Shopping byen sammen over jernbanen, og det gør kommunikationsstrategien for Esbjergs fremtidige shoppingcenter også.

”BROEN er mere end en bygning. Det er et vartegn for Esbjergs bymidte. Det er et centrum i byen samt et center for oplevelser – indenfor og udenfor. Derfor er det så vigtigt, at vi tænker hele vejen rundt fra arkitektur til identiet allerede her i begyndelsen. Ved at have skabt et stærkt samarbejde mellem bygherren og bureaet detKONCEPT får vi et stærkt fundament på flere planer,” forklarer Robert Andersen, direktør i TK Development A/S, i en pressemeddelelse.

TK Development A/S med CapMan Real Estate som medejer i udviklingsfasen, har indgået aftale med det kreative servicebureau detKONCEPT om markedsføring. detKONCEPT har afdelinger i både Esbjerg, Odense og København, og bureauet er ejet af landets anden største privatejede mediekoncern Jysk Fynske Medier.

BROEN binder byen sammen
Selve byggeriet af BROEN Shopping begynder at tage form i bybilledet og står færdig foråret 2017. BROEN Shopping vil med ca. 65 kæde- og specialbutikker tilføre regionen en attraktiv shoppingdestination med et bredt og dybt varesortiment. Samtidig er den kommercielle strategi og dermed fundamentet for markedsføring allerede på plads.

”Vi har skabt en værdifortælling, vi er sikre på, at esbjergenserne kan identificere sig med, fordi den hænger så meget sammen med byens DNA – præcis som BROEN Shopping kommer til,” siger Karsten Laursen, der er bureauchef hos detKONCEPT i Esbjerg.

detKONCEPT har indledningsvist udviklet en kommunikationsstrategi og visuel identitet for BROEN Shopping, der har stærk forankring i områdets dynamiske natur og status som energimetropol.

Fremadrettet bliver det også detKONCEPT, der varetager kommunikation for og markedsføring af BROEN Shopping.

Navnet har været givet fra starten, idet BROEN rejser sig over banelegemet og binder østbyen sammen med centrum. En vigtig del af strategien bag er også at inddrage både lokale aktører og byområder, så BROEN Shopping binder byen sammen i aktiviteter såvel som arkitektur. Formålet er at løfte hele centrum, byens brand samt skabe gode shoppingoplevelser for borgere og gæster. 

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere