29.12.2020  |  Business  |  Branchenyt

Det går godt hos FDB Møbler

De danske forbrugere har i 2020 skærpet interessen for dansk kvalitetsdesign. Det bekræfter en foreløbig status for året for FDB Møbler.

2020 var det første år for FDB Møbler som et selvstændigt selskab i Coop-familien, og det går tilsyneladende rigtig godt for virksomheden. Omsætningen voksede nemlig med omkring 50 procent fra cirka 100 millioner kroner til 150 millioner kroner.

”Kombinationen af fysiske butikker og stærk online-platform er en væsentlig forklaring på vores vækst”, siger administrerende direktør, Ole Kiel, for FDB Møbler, og fortsætter:

”Vi rammer tidsånden godt, hvor danskerne går efter varer, der har historie, er ansvarligt produceret og har en langtidsholdbar kvalitet.

FDB Møbler bliver solgt online på Coop.dk, som i 2020 har haft sit hidtil største salg af varerne. Derudover bliver det solgt i foreløbig ni selvstændige butikker i Lyngby, Roskilde, Aarhus, Odense, Aalborg, Gilleleje, Strib på Fyn – og to i centrum af København: Gammel Kongevej og St. Kongensgade. I begyndelsen af 2021 åbner butik nummer 10, det vil ske i Vejle.

Endelig sælges møblerne hos en række danske design- og bolighuse samt flere storbyer, blandt andet Tokyo, London, Stokholm, Hamburg, Oslo og Toronto. For 2021 er forventningen fortsat vækst, skabt såvel online som i de fysiske butikker - og i stigende omfang fra udlandet, hvor interessen for de danske designklassikere stadig set ud til at vokse.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere