Tema: Moderne madlavning: Bevidste valg i køkkenet
I nutidens køkken er smag og ernæring kun halvdelen af opskriften – omtanke og ansvar er blevet faste ingredienser. Vi ser nærmere på fremtidens køkkenudstyr og taler med kokkene, der bruger det til at skabe måltider i verdensklasse.
11.11.2024EVA SOLO
Sponseret
Hvad kræver det at blive Verdens bedste kok?
I mere end 20 år har Eva Trio leveret gryder, pander og redskaber til danske kokke, der stiller op i verdens hårdeste kokkekonkurrence, Bocuse d’Or. Kom med ind i træningskøkkenet og mød den danske kandidat og hans team til en snak om millimeterpræcision, endeløse gentagelser og uundværligt værktøj.
11.11.2024EVA SOLO
Sponseret
Eva Solo: Sådan måler vi klimaftrykket fra design til bortskaffelse
Hos Eva Solo er vi drevet af ønsket om at skabe varige, positive forandringer. Derfor kortlægger og dokumenterer vi klimapåvirkningen i alle faser af vores produkters livscyklus, hvilket gør det muligt for os – og vores forbrugere – at træffe mere ansvarlige og informerede valg.
Se flere temaer
Se alleHold dig opdateret med designbase.dk
Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.