Delikatesser

Food

Te til tiden

Det er efterhånden mere reglen end undtagelsen, at design- og interiørbutikkernes sortiment også består af lækre små spiselige specialiteter som konfekture, lækre olier, krydderier eller te. Og når så især indpakningen er æstetisk og blot gør specialiteten endnu mere appetitvækkende, er produkterne sværere at modstå, når der skal shoppes efter en personlig gave eller blot en lille ting til at forsøde hverdagen med.

Food

Der står en mama bag alt

Det dufter, føles og smager af Italien, når man køber produkter fra det danske firma Made by Mama – med base i Toscana. Firmaet er stiftet og drives af Morten og Anna Hassing-Kjær, som gennem deres mange år i Toscana har fundet nogle af de allerbedste delikatesser og det bedste håndværk fra støvlelandet.

Food

Man har vel lov at være lidt firkantet

Food

Sommerte med jordbærstykker

Teen til de hyggelige timer på terassen.

Branchenyt

Brancheprofilen: Vi vil give folk en god oplevelse

Anna Knightbridge Niberg-Zehngraff står sammen med sin mand, Carsten, bag Karamel Kompagniet – den bornholmske virksomhed med de meget, meget velsmagende karameller.

Branchenyt

Johan Bülow planlægger stor ekspansion

Godt nyt til slikmunde på verdensplan: Lakrids by Johan Bülow har store ekspansionsplaner.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere