18.05.2016  |  Business  |  Branchenyt

Karamel Kompagniet åbner butik i Magasin

Fra midten af juni kan man finde den vaskeægte bornholmske karamelbutik i Magasin på Kongens Nytorv i København.

Åbningen af Bornholms første udenøs karamelbutik, Karamel Kompagniet, er sat til onsdag d. 15. juni kl. 10, hvor Nespresso også åbner. 

Forhandlingen med Magasin har været undervejs et par måneder, men det var først d. 13. maj, at kontrakten er blevet skrevet under. Karamel Kompagniet kommer til at ligge ved siden af den populære kaffegigant Nespresso i gourmetkælderen ved Mad & Vin.

“Vi har flere overraskelser og nyheder, når vi åbner. For os er det en stor dag, og vi glæder os meget til at servicere hovedstaden”, fortæller Anna og Carsten bag Karamel Kompagniet, som i næste uge fylder 12 år.

“Det er en drøm, der går i opfyldelse. Vi har i flere år haft et godt og tæt samarbejde med Magasin, så da de spurgte os, om det var noget for os, var vi ikke i tvivl”, lyder det.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere