25.09.2017  |  Dining  |  Food

Nye franske delikatesser

Indhold fra partner Hvad er dette?

En autentisk gourmet smagsoplevelse: Le Cru er en helt ny fantastisk serie af lækre franske delikatesser.

Chic Antique introducerer en helt ny produktserie af lækre franske delikatesser. Serien af delikatesser består af 49 forskellige varianter som for eksempel pesto, olier, tapenader, marmelader, salte, vineddiker, oliven og krydderier. Alle produkter er fremstillet i Frankrig af små lokale producenter af rigtig gode råvarer, og alle varianter er specielt udvalgt af vores smags team. Le Cru er skønne kvalitetsprodukter, i en smuk emballage - hvert et glas, låg og kværn er designet så kvaliteten er i top, og udseendet rammer den smukke franske landstil.

Le Cru er ideelt som indholdet i en lækker gave, enten for sig selv eller som en del af en gavekurv med blandede lækkerier og smuk brugskunst. Værtindegaver, julegaver, kalendergaver... julen nærmer sig, og listen er lang over gode ideer til, hvor Le Cru vil gøre lykke. 

Velkommen til Le Cru!

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere