30.11.2015  |  Business  |  Branchenyt

Johan Bülow planlægger stor ekspansion

Godt nyt til slikmunde på verdensplan: Lakrids by Johan Bülow har store ekspansionsplaner.

Den bornholmske lakridskonge Johan Bülow har store ekspansionsplaner de næste år. Det gælder særligt landene Sverige, Norge og Tyskland.

”Jeg har store ekspansionsplaner de kommende år. Det seneste års tid har været flot på åbninger. Vi har åbnet to salgssteder i Oslo, hvoraf det ene ligger i kælderen i stormagasinet Steen & Strøm, mens det andet p.t. er en pop-up-butik i Sandvika ved Oslo. Derudover har vi åbnet tre enheder i Tyskland”, fortæller 31-årige Johan Bülow til detailfolk.dk.

Men ekspansionen slutter ikke her:

”Vi skal fortsætte ekspansionen. Jeg satser stærkt på at åbne en ny enhed hver syvende eller ottende uge i 2016, hvor vi især mener det alvorligt med Sverige, Norge og Tyskland samt i mindre grad med Finland og Holland. Vi har hovedfokus på at finde de rigtige lokaliteter”, siger han.

Johan Bülow forventer desuden at lukke 2015 af med en vækst på 30-40 procent i forhold til 2014.

Lakrids by Johan Bülow blev grundlagt i 2007 og beskæftiger i dag 150 ansatte.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere