17.09.2018  |  Dining  |  Food

Der står en mama bag alt

Det dufter, føles og smager af Italien, når man køber produkter fra det danske firma Made by Mama – med base i Toscana. Firmaet er stiftet og drives af Morten og Anna Hassing-Kjær, som gennem deres mange år i Toscana har fundet nogle af de allerbedste delikatesser og det bedste håndværk fra støvlelandet.

Made by Mama er et dansk firma, der udelukkende sælger produkter af højeste kvalitet fra Italien. Navnet er en hyldest til det bedste fra støvlelandet og symboliserer noget meget italiensk - nemlig at der altid står en Mama bag det hele. Hvert enkelt produkt er nøje udvalgt over flere år med fokus på kvalitet og originalitet. Made by Mama giver kunderne adgang til den fulde indsigt og historie omkring produkterne - fra deres oprindelse til slutprodukt. Der skabes således forbindelsen mellem producent og slutkunde.


”Alle vores produkter har en historie, der er værd at kende, og vi er det eneste led mellem de lokale producenter og modtagerne i Danmark. Produkterne er resultatet af vores arbejde igennem de seneste 6 år, hvor vi har boet i Toscana. Her har vi identificeret de absolut dygtigste producenter og i fællesskab, har vi så udviklet vores produkter”, siger Anna Hassing-Kjær.

Drømmen om ”Simple Living”
Drømmen om bedre livskvalitet, mere tid til børnene og ønsket om ’simple living’ begyndte i 2012, da familien greb chancen og skiftede et hektisk liv i Danmark ud med en fredfyldt bjergskråning i det skønne Toscana. En fælles passion for mad og gastronomi blev startskuddet for virksomheden, og det som fortsat driver Made by Mama i dag. Igennem flere år er der blevet arbejdet fokuseret på at opbygge et produktsortiment, som afspejler en kompromisløs tilgang til kvalitet.

Så længe lager haves
De fleste varer fås i begrænsede mængder, for når der ikke er mere olie fra deres økologiske olivenlunde, så er der ikke mere før næste år. Der er tale om originale, italienske specialiteter såsom ægte italiensk espresso, trøfler, økologisk koldpresset ekstra jomfru olivenolie, perfekt lagret parmesanost, aromatisk balsamico og andre kvalitetsprodukter fra området. Made by Mama er også leveringsdygtig i de redskaber, man har brug for, når man tilbereder maden; for eksempel håndlavede læderforklæder, trøffelknive eller unikke skærebrætter af oliventræ. Det er produkter, som alle er udviklet med en kompromisløs tilgang til kvalitet, og smukt forener Italien med den nordiske designfilosofi.


Virksomheden er støttet op af en række danske investorer, heriblandt Kenneth P. Luciani, der grundlagde kaffekæden Baresso. Han er ikke kun vild med god kaffe, men også med andre nydelsesprodukter af bedste kvalitet. Dem fandt han hos Anna og Morten i form af Made by Mama under et besøg i efteråret 2016! 
-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere