19.06.2019  |  Kitchen  |  Food

Inspireret af mælkeflasken

En transparent og tidløs flaske, men i stedet for mælk eller væske, indeholder den fine lag af økologiske ingredienser.

Med en simpel bagevejledning kan indholdet fra en BOTTLES by Malund flaske forvandles til sunde lækkerier, eksempelvis knækbrød, focaccia eller granola.

BOTTLES by Malund fortæller en historie først og fremmest fra mælkeflaskens fortid, men også fra de danske gårde, de økologiske danske kornavleres historie, desuden bagerens historie fra et langt og erfaringsrigt liv med brød, og så er der de mange historier, der først begynder når Bottles er tom.

Flasken får nyt liv og en ny historie hver gang den genanvendes og hver gang den sparer miljøet for engangs-emballage for en stund. 

www.malund.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere