07.04.2016  |  Business  |  Branchenyt

Stormagasin inviterer til dage med dansk design og gourmet

Stormagasinet Salling afholder temadage med dansk design og dansk gourmet.

I Aalborg vil stormagasinet Salling i løbet af den næste uges tid invitere inden for til temadage med dansk design og dansk gourmet. Det oplyser magasinet i en pressemeddelelse.

I morgen, fredag den 8. april, vil det være muligt at opleve et spisestel fra Royal Copenhagen blive til, når en kongelig porcelænsmaler demonstrerer porcelænsmalingens svære kunst. Kunderne kan ligeledes se, hvordan den klassiske Kay Bojesen-abe bliver samlet.

Læs også: Sådan bliver det nye Salling i Aarhus

Samme dag vil en af Danmarks bedste bartendere, Mathias Daa Løfquist, demonstrere Nuances nyudviklede bar- og vinserie, der udmærker sig ved sin funktionalitet – shakeren nedkøler blandt andet drinken og kan rumme op til tre cocktails ad gangen.

Delikatesser i lange baner
Gourmetdagene, som finder sted fredag den 15. april og lørdag den 16., byder på masser af oplevelser for smagsløgene:

”Salling får besøg af over 30 af Danmarks førende fødevareproducenter. Ud over lokale, nordjyske producenter som Aalborg Chokoladen og Rævhede Naturprodukter deltager blandt andet Chriis Soyais, Crown Seafood, Lakrids by Johan Bülow, Launis, Nordisk Naturens Forråd, Nordisk Tang, Samsø Bær og Summerbird”, lyder det i pressemeddelelsen.

Og Anja Kibsgaard, stormagsinchef, fortæller desuden:

”Gourmetdagene i Salling er blevet en populær, tilbagevendende begivenhed. Vi oplever en stadig stigende interesse for de danske gourmetvarer, og det har fået os til at arrangere Dansk Gourmet”.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere