Designvirksomhed

Branchenyt

Fra McKinsey til designvirksomhed

Hvorfor stopper man hos McKinsey for at investere tid og penge i en lille designvirksomhed? Det spørgsmål fik Pia Kirkeskov Andersen stillet af familie, kollegaer og bekendte, da hun skiftede job.

Branchenyt

Brancheprofilen: Corona udfordrede Nordstjerne til det bedre

Coronapandemien har for flere designvirksomheder i bolig- og interiørbranchen været en enorm torn i øjet. Men hos Nordstjerne gav den nye verdenssituation anledning til at kigge indad. Designbase har taget en snak med Nordstjernes stifter og kreative direktør, Henriette Bach, om nytænkning, opbrud med vaner, massiv forhandleroprustning og forsigtig optimisme.

Design

Hollandsk design med kant

Passionen for design var grundlaget, da to unge hollændere for fem år siden skabte puik, der i dag rummer en kollektion af design fra nogle af Hollands bedste designere. Nu vil de gerne åbne de danske detailhandleres øjne for det hollandske design.

Branchenyt

Rosendahl Design Group leverer største omsætning nogensinde

Sidste år blev et rigtig godt år for Rosendahl Design Group, faktisk et af de bedste i virksomhedens historie, og måske er flere opkøb på vej.

Branchenyt

Sika-Design opkøber interiørfirma

Den fynske virksomhed Sika-Design har opkøbt brandet Cozy Room, som nu flytter fra Odense til Rynkeby.

Branchenyt

Kähler vil være verdenskendt

Designvirksomheden Kähler vil ud på det globale marked og søger nu ny partner.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere