05.05.2022  |  Business  |  Branchenyt

Design Holding opkøber Designers Company

Polaris Private Equity, der siden 2018 har stået som ejer af Designers Company, sælger nu forretningen til designkoncernen Design Holdning.

Design Holdning har brands som Flos, B&B Italia og Louis Poulsen i porteføljen, og derfor vil opkøbet passe godt ind i visionen:

“Designers Company har et stærkt sortiment af ikoniske designere og produkter, der appellerer godt til de kunder, vi henvender os til globalt. Virksomheden passer perfekt ind med sit nordiske designudtryk, og det bliver et stærkt komplementært element i Design Holdning-familien. Vi ser frem til at accelerere virksomhedens globale ambitioner de kommende år”, siger Daniel Lalonde, der er CEO hos Design Holdning.

Hos Private Polaris Equity er man også godt tilfreds med handlen, der også ser Designers Company et stort, internationalt potentiale i virksomheden.

“Designers Company er en fantastisk forretning og har skabt stærke resultater under vores ejerskab, og vi er glade for at kunne give stafetten videre til Design Holdning”, siger Allan Bach Pedersen, partner i Private Polaris Equity, og fortsætter:

“Forretningens store udvikling de seneste år gør Designers Company klar til at udfolde sit fulde potentiale på den internationale scene. Det er derfor en kæmpe anerkendelse af den succes, at Design Holdning nu tilføjer Designers Company til sin portefølje af globale high-end brands”.

Ser lyst på fremtiden
Designer Companys succes skal blandt andet tilskrives investeringer i brands, produktudvikling, marketing, digitalisering og salg.

Designers Company går således styrket ind i det nye ejerskab med en omsætning, der ved afslutningen af det seneste regnskabsår i september 2021 nærmede sig 400 millioner kroner. 

De senere års gode resultater er skabt, mens koncernen samtidig har gennemført opkøb og styrket fundamentet betydeligt – blandt andet i USA, der nu er koncernens største marked – så Designers Company i dag rummer en bred palet af danske designikoner inden for møbelkunst og boligindretning. Blandt andet By Lassen og Brdr. Petersen og globale rettigheder til Ib Kofod-Larsens designs.

“Polaris har været en aktiv og meget kompetent medejer og partner, der har bidraget med opbakning og sparring i udviklingen af Designers Company. Selv under vanskelige markedsforhold med coronapandemien har vi været i stand til at skabe en stærk platform for virksomheden, og vi ser frem til at udvikle vores globale position sammen med Design Holdning”, siger Danny Feltmann, CEO hos Designers Company.

Parterne har aftalt ikke at oplyse salgsprisen.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere