19.10.2018  |  Business  |  Branchenyt

På trods af international succes er designvirksomhed nu begæret konkurs

Efter et par år med røde tal på bundlinjen er dansk designvirksomhed begæret konkurs.

Den danske designvirksomhed Nomess Copenhagen, der sælger boligtilbehør til mere end 35 lande og sidste år fejrede 10 års jubilæum, er blevet begæret konkurs af Sø- og Handelsretten, viser en registrering i Statstidende.

Hvad der ligger til grund for konkursbegæringen eller hvem, der har indgivet den, fremgår ikke af registreringen i Statstidende.

Men de to seneste år har virksomheden fremvist regnskaber med underskud.

Det var Suzanne Potts, der i 2007 etablerede Nomess Copenhagen, og allerede efter et år gav virksomheden overskud, dette fortsatte frem til 2015, hvor der blev leveret positive tal på alle nøgleposterne. Men derefter gik det i stå og regnskaberne begyndte at vise væsentlige underskud.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere