01.11.2016  |  Business  |  Branchenyt

Sika-Design opkøber interiørfirma

Den fynske virksomhed Sika-Design har opkøbt brandet Cozy Room, som nu flytter fra Odense til Rynkeby.

Møbel- og designvirksomheden Sika-Design fra Rynkeby på Fyn har valgt at opkøbe interiørfirmaet Cozy Room fra Odense, skriver Wood Supply på sin hjemmeside.

Opkøbet bunder i, at Sika-Design gentagne gange er blevet spurgt af deres forhandlere, om de kunne købe de lamper, tæpper og puder, som optræder på designvirksomhedens reklamefotografier, messestande og i showrooms.

Læs også: Fynsk havemøbelkoncern buldrer frem

”Så har vi sendt kunderne videre til de interiørproducenter, der står bag, men når vi selv er til stede på langt flere markeder, kan det godt blive svært at tilfredsstille efterspørgslen alle steder”, siger Louise Andreasen, adm. direktør hos Sika-Design.

Større udbredelse
Med opkøbet flytter Cozy Room de 20 km., der er mellem Odense og Rynkeby, og derved bliver brandet en integreret del af Sika-Design. Desuden flyttes 500 paller med produkter.

Planen er ligeledes, at Cozy Room skal udbredes på flere markeder.

”Cozy Room er ude på 10 markeder, og Sika er ude på 70, så der er klart en idé om at få det ud til et større kundegrundlag”, siger Louise Andreasen ifølge Wood Supply.

Læs også: Sika-Design åbner butikker i Kina

I dag sourcer Cozy Room de fleste varer fra producenter i lande som Indien og Thailand, men planen er, at varerne for fremtiden skal komme fra Indonesien, hvor Sika-Designs egen produktion foregår.

- KLZ

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere