11.02.2016  |  Business  |  Branchenyt

Kähler vil være verdenskendt

Designvirksomheden Kähler vil ud på det globale marked og søger nu ny partner.

Som en del af en ny strategiplan har Kähler Design, som bl.a. er kendt for de ikoniske stribede vaser, sat sig det mål at blive et verdenskendt, globalt brand.

Derfor er virksomheden nu på udkig efter en ny partner, der kan bidrage til en tredobling af omsætningen de kommende fem år. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

”Sonderingen foretages for at sikre udviklingen af virksomheden til en endnu større, endnu mere spændende og internationalt kendt designvirksomhed. Det er samtidigt vigtigt at understrege, at jeg selv under alle omstændigheder vil fortsætte som ejer af Kähler, lige som Jesper Holst Schmidt vil fortsætte som administrerende direktør”, lyder det fra ejeren Frantz Longhi.

Frantz Longhi forventer, at processen med at finde en ny partner vil tage mellem seks og 12 måneder.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere