Vandflaske

Outdoor

På farten med miljøet

Accessories

Genanvendelig drikkeflaske i fine farver

Med den genanvendelige DRINK-IT drikkeflaske fra RIG-TIG undgår du spontane køb af vand på flaske, og bidrager dermed positivt til miljøet.

Indhold fra partner

Outdoor

Vandflaske i stramt outfit

Tag moderne design med i tasken, til træning, på arbejde eller i skole med den nye, flotte CATCH-IT drikkeflaske fra RIG-TIG. 

Indhold fra partner

Udstyr

Natur på flaske

Nye prints på de stålfaste drikkeflasker fra 24Bottles.

Outdoor

Genanvendelig vandflaske i flot design

DRINK-IT vandflasken fra RIG-TIG hjælper dig med at holde styr på væskebalancen, hvad enten du sidder på spinning-cyklen i træningscentret, dyrker yoga, er på vandretur, hygger dig i haven eller sidder foran computeren og arbejder.

Indhold fra partner

Outdoor

Italiensk design på farten

Collar kollektionen fra Stelton henvender sig til feinschmeckere, som går op i både smag og præsentation, når det kommer til kaffe og te. Og nu kan du tage de elegante linjer i Collar kollektionen med dig på farten...

Indhold fra partner

Udstyr

Gaveideer og inspiration til julen

Jul med Le Creuset

Indhold fra partner

Branchenyt

5 hurtige til Mikael Skjoldager, skandinavisk distributør af Dopper-vandflasken

Det er de færreste vandflasker, der har et budskab, men Dopper-flasken er en undtagelse. Den er nemlig budskabsbringer i missionen om at reducere plastikaffald og motivere folk til at drikke postevand. Designbase har talt med Mikael Skjoldager, som er distributør af Dopper-vandflasken i Skandinavien.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere