25.03.2020  |  Kitchen  |  Accessories

Genanvendelig drikkeflaske i fine farver

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med den genanvendelige DRINK-IT drikkeflaske fra RIG-TIG undgår du spontane køb af vand på flaske, og bidrager dermed positivt til miljøet.

DRINK-IT genanvendelig drikkeflaske fra RIG-TIG

Det kan være svært at huske at drikke nok vand i løbet af en dag. Derfor er det altid en god ide at have en flaske vand med i tasken eller stående foran sig på bordet, når man er på arbejde, i skole eller til træning. Med sine 0,75 l er DRINK-IT drikkeflasken dejlig rummelig, så skal du på udflugt med familien, er flasken også ideel til andre kolde drikkevarer, såsom hjemmelavet lemonade, saftevand eller juice.

Med den genanvendelige DRINK-IT drikkeflaske undgår du spontane køb af vand på flaske, og bidrager dermed positivt til miljøet.

De nye farver for sæsonen SS20 er støvgrøn, gul og sort, som kan findes i butikkerne fra marts.

PRODUKTINFO
Materiale: Plast/tritan®
Mål: Ø 7,8 x 24,5 cm / Volume: 0,75 l.
Farve: Grøn, gul, sort (SS20) + rose, grå og lyseblå
Vejl. udsalgspris: DKK 99,95

FORHANDLER
Kan findes her

DESIGNER
Canadiske Francis Cayouette (1969) er uddannet i Montreal og Paris. Han har haft sit design studio, Unit 10 Design i København siden 1999. Han samarbejder med skandinaviske og internationale virksomheder om produktudvikling på både store og små produktions serier. Hans designs er karakteriseret ved stor indlevelsesevne for dagligdagen med en følelse for de industrielle og funktionelle aspekter af design. Francis er manden bag en række smukke og karakteristiske produkter for både RIG-TIG og Stelton, og han har vundet den prestigefyldte designpris IF Design Award for serien Theo.

RIG-TIG
RIG-TIG betyder ”lige, som det skal være”. Vi har fokus på at få designet helt rigtigt, så form og funktion er i perfekt balance, og alle produkter fungerer optimalt, når der er travlt i køkkenet. ’RIG-TIG’ betyder også, at priserne er helt rigtige - samtidig med at der tages hensyn til naturens begrænsede ressourcer gennem en cirkulær tankegang. Udviklet i samarbejde med danske og internationale designere, er RIG-TIG kollektionen lig med smukke, innovative og prisvindende produkter til madlavning, bagning, servering og opbevaring samt livet på farten.

Mere fra RIG-TIG

RIG-TIG

https://www.rig-tig.com/dk

  • +45 39 62 30 55
  • Christianshavns Kanal 4

Filosofien bag RIG-TIG er, at alle produkter skal fungere optimalt, når der er travlt i køkkenet. Bag produkterne står danske og internationale designere, og mange RIG-TIG produkter har spændende, innovative funktioner, mens andre produkter kombinerer velkendte funktioner i ét og samme redskab. Produkterne er udført i mange forskellige materialer og spænder fra enkle redskaber til komplette produk…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere