01.04.2019  |  Kitchen  |  Accessories

Forfriskende koldt vand

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hold drikkevandet koldt i helt op til 24 timer med Cool termoflaske fra Eva Solo, der passer til både tasken, træningen og cykelkurven.

Vand på flaske er blevet en fast del af et aktivt liv på farten, og med den nye Cool termoflaske kan du fylde flasken op hjemmefra, holde vandet koldt og belaste miljøet mindre end, hvis du køber vand på flaske. Den stilsikre termoflaske forener det minimalistiske moderne look med en snert af retro i form af patentproppen, som ikke bare ser cool ud, men holder tæt og sikrer, at låget aldrig bliver væk.

Cool termoflaske holder vandet koldt i helt op til 24 timer takket være den dobbeltvæggede konstruktion med vakuum. Det praktiske låg, der er skabt med inspiration i gamle patentflasker, lukker altid 100% tæt og bliver aldrig væk. Termo flasken kan også bruges til at holde vand varmt til teen i timevis.

Cool termoflaske

• Materiale: Pulverlakeret rustfrit stål og silikone
• Mål: Ø8 cm
• Rummer 0,7 l
• Tåler maskinopvask
• Vejledende udsalgspris: 349,95 DKK

Mere fra Eva Solo A/S

Eva Solo A/S

www.evasolo.com

Eva Solo er et 100 % danskejet designfirma, der udvikler og producerer en lang række produkter til bolig og køkken, herunder de kendte varemærker; Eva Trio og Eva Solo. Hos Eva Solo skaber vi eksklusivt dansk design med fokus på æstetisk, funktionalitet og høj kvalitet.Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udg…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere