29.09.2022  |  Dining  |  Accessories

Markante motiver - Mummi camping og present

Indhold fra partner Hvad er dette?

Efterårets Stelton x Moomin kollektion er præget af stærke modefarver og enkle Mumi-motiver, der er fundet i nogle af de første fortællinger fra Mumitroldenes forunderlige verden.

De to motiver ’Moomin present’ og ’Moomin camping’ stammer henholdsvis fra tegnestriberne ”Desert Island” og ”Familiy Life”. Begge striber blev trykt første gang i 1950’erne som daglige striber i den engelske avis ”Evening News”. Tegnestriberne blev hurtigt en stor succes og var med til at bane vejen for Tove Janssons videre fremgang. De daglige striber tog udgangspunkt i Mumiernes forunderlige verden med en masse både sjove og skøre fortællinger, der kan forstås på flere niveauer. Aftalen med ”Evening News” var en livsændrende begivenhed for Tove Jansson. Den gav hende økonomisk frihed og tegnestriberne blev efterfølgende trykt i 40 lande og nåede over 20 millioner læsere.

Mumi-kollektionen der består af genanvendelige termokopper og drikkeflasker passer perfekt til børn og voksne, der elsker eventyr og frihed, præcis ligesom Mumitroldene. Med dem i tasken kan man let nyde varme og kolde drikke, når man er på farten, udforsker skoven eller er i skole eller på arbejde. De stærke farver og enkle motiver vækker glæde og opmærksomhed, når de tages frem, og især termokopperne og drikkeflasken med ’Moomin present’ motivet er en oplagt gaveide i vintermånederne.

Den nye Stelton x Moomin kollektion er online og i butikkerne fra september 2022

Produktinformation
To Go Click termokop 0,2 l.
 - Materiale: Rustfrit stål med pulverlakering, BPA- og phthalatfri plast
 - Volume: 0,2 l.
 - Mål: Ø 7,2 x 14 cm
 - Farve: Camping, present
 - Vejl. udsalgspris: DKK 229,95 / NOK 329

To Go Click termokop 0.4 l.
 - Materiale: Rustfrit stål med pulverlakering, BPA- og phthalatfri plast
 - Volumen: 0,4 l.
 - Mål: Ø 8,3 x 17 cm
 - Farve: Camping, present
 - Vejl. udsalgspris: DKK 269,95 / NOK 399

Keep Cool drikkeflaske
 - Design: Debiasi & Federico
 - Materiale: Rustfrit stål med mat pulverlakering
 - Mål: Ø 7,5 cm x 22 cm
 - Volume: 0,75 l.
 - Farve: Camping, present
 - Vejl. udsalgspris: DKK 269,95 / NOK 399

Mere fra Stelton A/S

Stelton A/S

https://www.stelton.com

Stelton, grundlagt i 1960, er et innovativt, dansk designhus kendt for sin tidløseskandinaviske designfilosofi. Steltons mange produktlinjer er resultaterne af frugtbaresamarbejder med internationale arkitekter og designere, der flere gange har førttil udmærkelser og designpriser som Red Dot, German Design Award og ID-prisen.Stelton står bag ikoniske designs som Arne Jacobsens Cylinda-line og Erik…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere