16.11.2020  |  Kitchen  |  Outdoor

På farten med miljøet

Eva Solo er klar med den nye To-Go-serie, som både kan holde drikkevarer kolde og varme, produkterne kan bruges igen og igen – og så er de smukke at se på.

Termokoppen er 100 procent tæt og derfor velegnet til at medbringe i tasken. De dobbeltvæggede sider med vakuum holder på varmen i flere timer, og en praktisk klik-funktion i låget gør det nemt at betjene koppen med én hånd. Passer til de fleste kopholdere.

Drikkeflasken er af glas helt fri for BPA, phtalater og bly og afgiver ingen kemi eller smag til indholdet. Flasken er 100 procent tæt og har praktisk strop, der gør den nem at tage med.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere