09.09.2019  |  Kitchen  |  Outdoor

Keep Cool and carry on

Indhold fra partner Hvad er dette?

Steltons nye Keep Cool drikkeflaske er en smuk og robust drikkeflaske, designet af den italienske designduo Debiasi Sandri.

Keep Cool er en smuk og robust drikkeflaske, designet af den italienske designduo Debiasi Sandri.

Hvad enten du foretrækker almindeligt vand, saft, iste, danskvand eller en sund smoothie, er flasken ideel til at holde din favoritdrik kold på farten.

Vælg den farve, der matcher din personlige stil – dusty blue, sand eller rose - og undgå at købe engangsflasker og dyre drikkevarer, når du er undervejs eller på arbejde. Det er bedre for både miljø og pengepung.

Keep Cool er i butikkerne fra september.

PRODUKTINFORMATION
Vejl. udsalgspris: DKK 199,95
Mål: Ø 7,5 x 22 cm
Volume: 0,75 l
Materiale: Rustfrit stål med mat pulverlakering
Farve: Dusty blue, sand, rose

Mere fra Stelton A/S

Stelton A/S

https://www.stelton.com

Stelton, grundlagt i 1960, er et innovativt, dansk designhus kendt for sin tidløseskandinaviske designfilosofi. Steltons mange produktlinjer er resultaterne af frugtbaresamarbejder med internationale arkitekter og designere, der flere gange har førttil udmærkelser og designpriser som Red Dot, German Design Award og ID-prisen.Stelton står bag ikoniske designs som Arne Jacobsens Cylinda-line og Erik…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere