28.09.2021  |  Kitchen  |  Table top

Boligjagt og jul i Mumidalen

Historien bag Rig-Tig x Moomin efterårskollektionen stammer fra bogen ”Vejentil Mumidalen”. I historien hører vi om Mumitrolden og Mumimor, der er ude i Storskoven, hvor regnen pisker ned.

De er på udkig efter Mumifar, der er blevet væk, og på udkig efter et tørt sted, hvor de kan bygge et hus, inden vinteren kommer. I skoven møder de deres ven Snif, der gerne vil med på eventyr. En stor fugl hjælper dem med at finde Mumifar; han sidder oppe på en stor gren og nyder udsigten. De fortæller Mumifar om deres eventyr gennem skoven.

Senere finder de den vidunderlige Mumidal, hvor de beslutter sig for at flytte ind i et blåt, rundt hus. 

Mumitroldene går jo normalt i vinterhi i deres blå hus og kender hverken til sne eller juletradtioner. Men de bliver vækket af deres vinterdvale og forundres oversneen og de mærkelige juleforberedelser, alle har så travlt med. Mumitrolden har hørt, at julen godt kan lide lys.

Derfor skynder han sig at samle alle de lys han kan finde, hvorefter han putter dem ned i sneen. Ét efter ét tænder han lysene, så de til sidst stråler så smukt, at de lyser mørket op. Læs hele historien i “Da julen kom til Mumidalen”. 

Mumi Drink-It drikkeflasken hjælper dig med at opretholde væskebalancen, når du er ude på eventyr. Flasken kan indeholde 0,75 liter.

- HCL

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere