22.10.2015  |  Business  |  Branchenyt

Kähler køber fredet bygning i Odder

Kähler-koncernen har lagt billet ind på en fredet hotelbygning i Odder, Østjylland. Overtagelsen fandt sted den 1. oktober.

Det fine og gamle Centralhotel på Torvet i Odder ejes nu af Kähler-koncernen. Overtagelsen skete den 1. oktober, og sælgeren er Niels Skovgård Larsen, der har ejet bygningen i 13 år. Det skriver Århus Stiftstidende på sin hjemmeside.

Og det er ikke helt tilfældigt, at valget netop er faldet på Centralhotellet i Odder:

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Vi er faldet for den fredede bygning, fordi den er smuk og har reference til keramikvirksomhedens historie. Den æstetiske dekoration af bygningen er udført af Karl Hansen Reistrup, som i mange år var kunstnerisk leder hos netop Kähler”, forklarer Kähler-koncernen til Århus Stiftstidende.

Kähler vil i løbet af de kommende måneder gennemgå bygningens muligheder og overveje tilføjelsen af nye aktiviteter. Den kommende plan for aktiviteterne forventer Kähler først at have klar i løbet af 2016.

Centralhotellet er fra 1908, og på trods af navnet har der ikke været drevet hotel i mange år. Pt. huser de gamle lokaler blandt andet en tøjbutik.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere