01.04.2014  |  Bloom  |  Outdoor

Udeliv i sommertiden

Hygge i haven, grill aftener og skønne sommeraftener. Forbrugerne er begyndt at tænke sommerlige tanker, og interiør- og livsstilsforretningerne skal give næring til drømmene.

Forbrugerne tænker sommer, og de glæder sig til hygge i haven, på altanen, i båden eller i sommerhuset. Og design- og interiørbutikkerne skal give næring til drømmene. For positive og glade forbrugere er også forbrugere, der har lyst til at impulskøbe de produkter, der støtter op om deres sommerdrøm. 

Så sørg for at skabe sommerstemning i butikken og sørg for at bygge podier op med alle de sommerrelaterede produkter, der er at finde i forretningen. Det er en god måde at tyvstarte sommeren på – for butikken og for forbrugeren. Vi giver gode tips til skønne sommerprodukter.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere