F&H Group A/S

www.fh-group.dk/

Om

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.


 

Om

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.


 

Kontaktpersoner

Mette Østergaard Gudiksen

PR & Social Media Manager

Brands

Zone Denmark

Zone Denmark fortolker trenden i tæt dialog med innovative danske designere. Resultatet er funktionelt boligdesign, der udfordrer konventionen, pirrer nysgerrigheden og forskønner livet hver dag. Vores udtryk er ærligt og minimalistisk, og designet formgiver vi i attraktive materialer, der er nyskabende som produkterne selv. Vi har vundet adskillige internationale designpriser - og det er fantastisk. Men vores motivation er designelskere verden over, der deler vores passion for det enkle og positive.

www.zonedenmark.dk

Mepal

Mepal er grundlagt i 1950 og er kendt for funktionelle opbevaringsløsninger og klassisk melaminservice, madkasser og drikkeflasker til både børn og voksne.

Bitz

BITZ-serien skiller sig ud med de skønne farver, flotte farver og rustikke materialer. Serien er udviklet i tæt samarbejde med Christian Bitz og byder på robust stentøj i et væld af farver, bestik i messing-, stål og sort finish, vaser samt enkelte andre produkter til maden, køkkent og din sundhed. 

Seriens flotte, reaktive glasur fremhæver stentøjets glød og gør hver enkelt produkt unikt, og du finder ikke to produkter der er helt ens. 

Serien udfordrer forskellige materialer, der bidrager med strukturer og farver, der kan skabe et kontrastfyldt bord og medvirke til at gøre måltidet til en oplevelse. En oplevelse hvor tiden omkring bordet nydes, og maven langsomt får lov at registrere mæthed. 

www.bitzshop.dk

 

Lyngby Glas

Lyngby Glas blev etableret i 1940 af den danske isenkræmmer Holger Jepsen og udviklede sig til at blive en af Danmarks toneangivende og mest succesfulde glasfabrikker.

Lyngby Glas har i mange år sat sit betydelige præg på de danske middagsborde og nu altså med helt nye serier af smukke, krystalklare whisky- og longdrinkglas samt karafler og vaser.

Lyngby Glas er i dag fremstillet i helt transparent miljøkrystal, der produceres i en patenteret proces, hvor den blyfri glasmasse bearbejdes, så den fremstår ekstraordinært klart og med meget høj holdbarhed. 

Derfor kan du trygt have din whisky eller cognac til at stå i karaflen uden at skulle bekymre dig om, at karaflen eller glassene afgiver skadelige stoffer.

www.lyngbyglas.dk

HOLM

Rødderne stikker dybt i den fede, sydfynske muldjord, hvor Claus Holm er bosat i Svendborg med sin kone Anne. Han elsker det sydfynske og begejstres ved naturen og områdets brede udvalg af små producenter, der beriger gryderne med friske råvarer.

Efter endt kokkeuddannelse lød startskuddet til et travlt og alsidigt liv som smagsudvikler og kok. Siden er det blevet til en årrække med erfaringer fra restaurationslivet som såvel selvstændig som ansat i både ind- og udland, foredragsholder, forfatter, kok på Go´ Morgen Danmark og hver eftermiddag på TV2s program Go´ appetit.

Desuden er Claus Holm en vigtig del af COOP’s projekt ’Sammen om bedre mad’, der har fokus på at bygge bro mellem producent og forbruger, med det formål at bringe smagen i øjenhøjde. Senest har han så også stået bag lanceringen af køkkenserien HOLM.

Claus Holm har altid arbejdet med mad, og den ro og den glæde han finder ved at arbejde med friske råvarer, opskrifter, godt køkkengrej og smagsudvikling i sit køkkenværksted, giver ham dagligt bekræftelse i, at han er på rette hylde: ”Jeg er kok, smagsudvikler og foredragsholder – og et menneske med trang til at gøre en forskel. I mit køkken kan alt lade sig gøre.”

Medusa-Copenhagen

Medusa-Copenhagen er en verden af skæve smil og farveglæde. Medusa-Copenhagen er for alle med fantasi, humør og let til smil. Når de farverige figurer rykker ind, breder der sig en uhøjtidelig stemning med glimmer og godt humør.

Maj-Britt og Rie Bidstrup er mor og datter – og designerne bag og stiftere af Medusa-Copenhagen. Sammen har de skabt det unikke univers, hvor alt er muligt! Sortimentet strækker sig fra festlige figurer til praktisk service – til jul og resten af året.

Alle Medusa-Copenhagens varer er håndmalet og håndstøbt i Kina. Hver enkelt ting er formet af Maj-Britt og Rie, noget er tegnet og andet er sat sammen med lim og glimmer. Alle produkter er lavet med følelser og ud fra, hvad de selv gerne vil have i deres hjem.

Medusas finurlige univers er formet med hjertet, håndstøbt med humør og håndmalet med glæde!

Morsø

DET NYE SORT I MERE END 160 ÅR

Når man i dag lukker øjnene og tænker på Morsø, dukker der højst sandsynligt et billede op af en hyggelig, varm brændeovn. Men Morsø startede et helt andet sted. Da Niels Andreas Christensen (N.A Christensen) startede Morsø Jernstøberi i 1853, var det med en produktion, der bestod af alverdens produkter; fra staldvinduer, gravkors og redskaber til gryder, potter og pander.

VARME TIL KONGEN

Det med brænde- og kakkelovnene kom først senere, omkring århundredeskiftet, hvor Morsø begyndte at producere og levere kakkelovne og varmeapparater til skoler, kirker, statsbanerne, ministerierne og ikke mindst til kongehuset. Nu kom Morsø for alvor på landkortet, og i 1915 fik Morsø den eftertragtede titel som Kongelig Hofleverandør.

EN SÆRLIG VARM FØLELSE AF HYGGE

Kakkelovnene blev i 50’erne skiftet ud med centralvarme, men det gjorde blot plads til brændeovne, hvor man kan se flammerne, og som giver en helt særlig, varm følelse af hygge, og hvor brændeovnen og varmen har mere end én funktion. I dag har Morsø udviklet sig til en global designvirksomhed, der producerer hygge til hjem over hele verden.

EN DEL AF MADHISTORIEN

Morsø har i 2015 lanceret en helt ny serie køkkentøj, der gør oplevelsen større både i køkkenet og på bordet, og som selvfølgelig er produceret i sort støbejern, som alt andet fra Morsø. I den forbindelse er det lidt sjovt at tænke på, at Morsø i sin tid også startede med at producere gryder, potter og pander, hvor Copco modellen S.5 er blevet en designklassiker i høj kurs og nærmest indbegrebet af ”en gryde”. I 2012 Morsø lancerede deres første udeovn Forno, som også er en hyggespreder af format, formidabel til madlavning og allerede et designikon.

Severin

Man kan kende et Severin-produkt på lang afstand. Stilfuldt, funktionelt, holdbart design. Det er 50 års succesfuld produktion af elapparater, der gør Severin unik.

Severin er en af de største aktører i Europa på området og dækker hele paletten fra kaffemaskiner til saftpressere.

De runde former i sort, krom, stål, mat og blankt spiller op til teknikken og tilfører køkkeninteriøret et moderne og blødt high tech touch. 

Kaffemaskinen Caprice er et klasseeksempel, der udvider kaffeoplevelsen og giver det optimale udbytte af bønnerne. 

Den har vundet prisen ”European Coffee” for sin formidable evne til at brygge kaffe med bedst aroma. 

Soehnle

Soehnle blev grundlagt i 1868 i Tyskland af Wilhelm Soehnle, og det første produkt var en køkkenvægt. I 1984 blev Soehnle verdens største producent af vægte og er i dag markedsleder på en lang række markeder rundt i Europa. 

Soehnle er kendt som det originale mærke indenfor vægte. Desuden producerer Soehnle wellness produkter såsom varmepuder, varmetæpper, aroma terapi produkter mv.

Soehnle er kendetegnet ved:

Høj kvalitet
Når du køber et Soehnle produkt er der garanti for en høj kvalitet, og et produkt som fungerer i mange år. Derfor gives der også 3-5 års garanti på alle Soehnle produkter. Soehnle har sin egen afdeling indenfor design- og produktudvikling samt sikkerhedskontrol. Alle de elektriske produkter er GS certificeret, hvilket er garanti for et sikkert produkt i høj kvalitet.

Høj funktionalitet
Soehnle produkterne er udviklet ud fra, at de skal være funktionelle og brugbare. F.eks. leveres de fleste varmepuder, varmetæpper mv. med 3 meter ledning, således man ikke skal sidde lige ved siden af stikkontakten for at bruge produkterne.

Fokus på innovation
Soehnle lancerer hvert år en lang række innovative nyheder, og er blandt de mest nyskabende og banebrydende mærker indenfor vægte, bl.a. som følge af egen produktudvikling. I 2013 lancerede Soehnle blandt andet den første solar personvægt med kropsanalyse - ingen andre kan tilbyde det. Hertil har Soehnle også lavet verdens tyndeste køkkenvægt.

Et bredt sortiment
Soehnle har et produkt til ethvert behov. Skal du bruge en personvægt med kropsanalyse eller en køkkenvægt, som også kan veje pakker, så har Soehnle et produkt til dig.
 

Leifheit

Leifheit – praktisk, let, hurtigt og næsten sjovt

Leifheit har i mere end 50 år udviklet innovative produkter ud fra visionen ’Always a better idea’.

Det har gjort Leifheit til markedsleder i flere europæiske lande indenfor bl.a. tørrestativer, strygebrætter og rengøringsprodukter.

 

En stor undersøgelse viser, at 91 % af alle tyske forbrugere er ’meget tilfreds’ med deres Leifheit produkt (Kilde: Quantitative Studie, concept m, 3/2011).

 

Alt design og produktion foregår med stor respekt for miljøet i Europa, og med en omfattende eksport til mere end 70 lande verden over. Der er derfor en stor kompetence bag de mange produkter fra Leifheit, og en gennemtestet kvalitet sikrer forbrugerne både funktionelle og holdbare produkter i mange år.

 

Den kontinuerlige produktudvikling sørger desuden for, at forbrugerne altid vil finde de nyeste features og smarteste løsninger i Leifheits meget brede sortiment.

Blomsterbergs

Mette Blomsterberg er uddannet konditor fra det landskendte Kransekagehuset i Ny Østergade i København.

Efter i en årrække at have været chefkonditor på den kongelige skydebane ’Sølyst’, driver Mette Blomsterberg fra 1995 - 2011 egen café og konditori i Ny Carlsberg Glyptotek. Samtidig udgiver hun flere kage-/dessertbøger og Mette Blomsterberg har siden været den bærende kraft i en lang række af kage- og dessertudsendelser i TV.

Rosti

Historien om Rosti begynder i starten af 1940’erne, da to unge mænd gik på Købmandsskolen i København. En dag manglede Stig Jørgensen penge til en togbillet og lånte to kroner af studiekammeraten Rolf Fahrenholtz. Tokronerslånet blev indledningen til et livslangt partnerskab og venskab. I 1944 stiftede de sammen firmaet Rosti, der beskæftigede sig med grossistvirksomhed og halvfabrikata til isenkrambranchen. Firmanavnet var en sammensætning af deres fornavne, Rolf og Stig.

Under besættelsen blev det svært at skaffe tilstrækkelige mængder af jernprodukter til virksomheden, og de så sig om efter andre materialer. Især kunne de se et marked for plastic, men da det var vanskeligt at skaffe, faldt valget på bakelit. Til at begynde med fremstillede de lampefatninger, da efterspørgslen på en kontorlampe, som de ikke kunne skaffe fatninger til, fik dem til selv at starte en produktion i baglokalet.

Produktionen kom hurtigt til at omfatte så forskellige produkter som vinduesskrabere, skolæste, pibespidser og knapper.

Margrethe-skålen og andre royale skåle
De to indehavere, Rolf Fahrenholtz og Stig Jørgensen, havde et ønske om at fremstille et sæt røreskåle i melamin, og det blev indledningen til eventyret om Margrethe-skålen. Arbejdet startede i 1947 med en omfattende undersøgelse af danske husmødres ønsker til den ideelle røreskål, og i 1950 blev skålen sat i produktion. I 1954 fik den sit navn efter den danske prinsesse Margrethe og blev lanceret i tre størrelser i fire pastelfarver. Efterhånden kom flere størrelser til, senere blev de fremstillet med gummiring i bunden, og endnu senere kom der låg til alle skåle.

Södahl

Historien begyndte i 1963, da designer og kunstner Hans Jürgen Schöbel grundlagde Södahl på sin filosofi om at udvikle kvalitetsprodukter i flotte dessiner, unikke kvaliteter, mønstre og farver, der kunne kombineres på kryds og tværs. Idag, mere end 50 år senere, ligger denne filosofi stadig dybt i Södahls dna. Det betyder, at du kan være sikker på at få produkter med lang holdbarhed, ikke bare hvad angår kvalitet, men også design og udtryk, fordi de følger tidens mest holdbare tendenser.

Södahls designere spotter og lader sig inspirere af tidens strømninger inden for boligtekstiler og livsstilsprodukter. De henter inspirationen i hele verden, blandt andet på store og fremtrædende messer inden for design, interiør og bolig for at give nutidens kunder klassiske, elegante, moderne og supertrendy stilvalg.

Resultatet er et alsidigt sortiment af smukke duge og dækkeservietter til bordet, lækre og praktiske køkkentekstiler, eksklusivt og komfortabelt sengetøj til både børn og voksne, bløde håndklæder og gennemført badeværelsestilbehør, skønne puder, hyggelige plaider og flotte tæpper. Alt sammen i den kendte Södahl-kvalitet, der lever op til de allerhøjeste standarder og sikrer funktionalitet og lang holdbarhed.

www.södahl.dk

Navnenyt

Filer

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere