Messe Frankfurt

Branchenyt

Nordstil med nye datoer

Nordstil – regionale ordredage i Hamborg

Trends

Designtrends, tekniske innovationer og boligindretning på Heimtextil

Heimtextil er klar med de seneste nye trends, inspirationer og innovationer inden for tekstiler, når man slår dørene op fra 9.-12. januar i Frankfurt. Et lille tvist er, at danske Anja Bisgaard Gade fra SPOTT, denne gang er en del af trendteamet.

Trends

Med fokus på det essentielle

Den overordnede trend på Ambiente var det essentielle. Og i Living-, Dining- og Giving-sektionerne blev trenden oversat til det hyggelige, det bæredygtige og det naturlige. Hele 141.000 besøgende oplevede denne gang messen i Frankfurt.

Trends

Ambiente samler en verden af boligtrends

4.387 udstillere fra 96 lande var samlet på Ambiente i Frankfurt. Nyhederne var talrige, og der var masser af inspiration på messens trendområder. Ikke mindst de danske udstillere havde travlt, og de var klar med spændende nyheder. ”De økonomiske signaler, der sendes lige nu, er positive”, sagde Detlef Braun, der er en del af ledelsen i Messe Frankfurt, og således blev der udstillet produkter inden for borddækning, køkken, gaver, dekoration og boligtilbehør.

Trends

Ambiente i positiv stil

Masser af liv, masser af positiv atmosfære og masser af nye spændende produkter, som kan være med til at skabe fornyelse i butikkerne. Ambiente var en stor succes!

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere