18.12.2017  |  Business  |  Trends

Designtrends, tekniske innovationer og boligindretning på Heimtextil

Heimtextil er klar med de seneste nye trends, inspirationer og innovationer inden for tekstiler, når man slår dørene op fra 9.-12. januar i Frankfurt. Et lille tvist er, at danske Anja Bisgaard Gade fra SPOTT, denne gang er en del af trendteamet.

Designtrends, tekniske innovationer og boligindretning. Med en unik produktportefølje vil Heimtextil give sine besøgende et fint overblik over markedet fra 9. – 12. januar 2018. Heimtextil forventer således at byde velkommen til omkring 3.000 udstillere, der vil vise hele spektret af boligindretning og kontraktforretning. Det gør fagmessen til en global ordreplatform. Samtidig giver messen information og inspiration om de seneste trends og nyudviklinger i markedet.

“Interior.Architecture.Hospitality”, er et af de områder, der vil blive fokuseret på. Det gælder tekstilløsninger til brug i kontor- og hotelindretning,” siger Olaf Schmidt, Vicepræsident for Tekstiler & Tekstilteknologier hos Messe Frankfurt. ”Som verdens førende fagmesse for bolig- og kontrakttekstiler, ønsker vi at fremhæve disse temaer endnu tydeligere og præsentere dem i forhold til de behov, der er i branchen i dag”, siger han.

”Møbelpostring” er ligeledes i vækst, og også her kan de besøgende finde en lang række internationalt kendte leverandører og tekstilproducenter som Alhambra/Tormes Design og Tapicerias Gancedo.

Med ”Design live” præsenterer Heimtextil endnu engang verdens største platform for tekstildesign med omkring 250 internationale designstudier, der vil præsentere deres design – det er flere end nogensinde før. 

“Digital print technology”-segmentet er også repræsenteret med en række virksomheder, der vil give deres bud på, hvad de kan tilbyde inden for den genre.

En bred vifte af brugsklare produkter 

I hal 8 til 11 vil næsten 1.500 producenter vise et væld af brugsklare produkter fra senge-, bad- og møbel-segmenterne.  Hal 8, som er fuldstændigt booket, er blevet det centrale kontaktpunkt for sengeindustrien. Væksten er også tydelig i møbelsegmentet, hvilket tydeligt ses i hal 9.

Hal 11 vil også huse nogle store navne. Her vil mærkevareproducenter præsentere deres boligkollektioner. Det gælder bl.a. Joop Living, Marc O'Polo og Esprit, og produktpaletten vil denne gang blive udvidet med et væld af tilbehør, som understøtter en livsstilorienteret og nutidig købsoplevelse. Heimtextil præsenterer også et helt nyt område specielt målrettet tilbehør med titlen ”And more…!” Her vil man bl.a. kunne se lamper samt dekorations- eller baderumsartikler.

Helt nyt er området ”All about pets”, hvor de besøgende vil kunne se tekstiler til kæledyr. Antallet af udstillere, der faktisk har tekstiler til dyr i deres portefølje, er vokset støt over de senere år, og Heimtextil imødekommer nu den øgede interesse. I ”All about pets”-området vises senge til hunde og katte, puder, hyggetæpper og meget mere. 

Heimtextil ”Theme Park:” Fremtidens indretningstrends 

Heimtextil er rigtig gode til trend. Og også denne gang kan besøgende hente et væld af inspiration i trendområdet ”The future is urban”.  Det gælder materialeinnovation, farvetrends og nye designs. Sideløbende med trendområdet, kan man også deltage i det omfattende program af foredrag og guidede ture som giver godt indblik i nye designprojekter. Bag trendområdet denne gang står i øvrigt det London-baserede trendstudio FranklinTill Studio, ligesom danske Anja Bisgaard Gade fra SPOTT også er en del af Heimtextils trendteam. 

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere