01.03.2019  |  Business  |  Branchenyt

Messe Frankfurt skifter til grøn energi

Som en del af en mere langsigtet strategi og efter ønske fra udstillere vil messearrangøren fra år 2020 udelukkende benytte elektricitet fra vedvarende energi.

Fra år 2020 vil Messe Frankfurt skifte over til kun at benytte grøn energi. Messecentret, der er en af verdens største arrangører af messer og events, vil altså købe sin elektricitet udelukkende fra vedvarende energi. Skiftet fra konventionelle energikilder er endnu en milepæl i gennemførelsen af Messe Frankfurts langsigtede strategiske foranstaltninger inden for bæredygtighed. Virksomhedens samarbejdspartner er den Frankfurt-baserede energitjenesteudbyder Mainova AG.

For Messe Frankfurt er omstillingen til grøn energi et yderligere middel til aktivt at bidrage til at beskytte klimaet og miljøet, og at drive sine energimål videre med henblik på at opnå en integreret energipræstation. Selvfølgelig spiller selskabet også sin rolle i de ambitiøse klimabeskyttelsesplaner for sine aktionærer, byen Frankfurt og delstaten Hesse.

Messe Frankfurts gennemsnitlige energiforbrug kan sammenlignes med en by med omkring 40.000 indbyggere. Derfor er skiftet et naturligt næste skridt i koncernens integrerede, ansvarlige forretningspraksis. Som Uwe Behm, medlem af direktionen i Messe Frankfurt, understreger:

"Ved at skifte udelukkende til vedvarende energikilder fjerner vi ca. 19.000 tons CO2 om året. Da 80 træer kompenserer for ca. et ton CO2, vil du have brug for mere end 1,52 millioner træer om året for at kompensere for denne mængde CO2."

Efter ønske fra udstillere og gæster
Den grønne omstilling sker også på baggrund af ønsker fra kunder og gæster.

"Som en partner, handler vi på lysten blandt vores udstillere og gæstearrangører til en miljøvenlig tilgang til messeforvaltning", lyder det fra Uwe Behm.

Bevidstheden om behovet for bæredygtig energi er yderligere steget de seneste år og en række gæstearrangører, der allerede udelukkende benytter elektricitet fra vedvarende energikilder har derfor udtrykt ønsker om at Messe Frankfurt kunne bakke op om dette.

Messe Frankfurt står bl.a. bag messerne Ambiente, Heimtextil og Tendence.

www.messefrankfurt.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere