27.04.2017  |  Business  |  Branchenyt

Ung design-portal nomineret til designpris

Kun et år efter designportalen eniito.com gik i luften er den nomineret til Danish Design Award 2017 i kategorien Employment Growth. Prisen bliver uddelt ved et stort award-show 8. maj.

Med en et-års fødselsdag lige rundt om hjørnet har designmarkedspladsen ENIITO fået lidt ekstra at fejre. Virksomheden, som tilbyder produkter fra skandinaviske designere, er nemlig nomineret til Danish Design Award 2017 i kategorien Employment Growth. Kategorien fokuserer på virksomheder med potentialet til at skabe arbejdspladser inden for design.

ENIITO samarbejder med nye skandinaviske designere og tilbyder deres produkter til et internationalt publikum, og det er især det internationale fokus som kan skabe arbejdspladser. Ved at fokusere på den globale forbruger er virksomheden nemlig med til at øge efterspørgslen på dansk og skandinavisk design, og det vil i sidste ende medføre mere eksport og flere jobs i designsektoren.

- Vi har selvfølgelig hele tiden været bevidste om, at ENIITO og konceptet bag kan være med til at skabe arbejdspladser, men vi er alligevel lidt overraskede og utroligt stolte over at være nomineret til en Danish Design Award. Det er stort for en lille virksomhed som ENIITO at være i spil til en stor pris. Vi arbejder rigtigt hårdt på vores mission hver dag, og derfor er vi også stolte af den anerkendelse en nominering er. Vi håber da også, at vi går hele vejen, men er rigtigt glade for bare at være med i finalen, siger Ina Brixen, der er medejer af ENIITO.

Prisen bliver uddelt ved et stort award-show 8. maj.

Mere fra Jeanette

Jeanette Dollerup Nørgaard

Se profil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere