Danish design award

Branchenyt

Danish Design Award 2019 - vinderne!

Danmarks nationale designpris, Danish Design Award, blev i går overrakt i Industriens Hus. Blandt vinderne var en lampe for Louis Poulsen, Bülow lakrids, en dansk cykelsti i Kina og det ikoniske Velux-vindue.

Branchenyt

Designløsninger - der gør en forskel

Danish Design Award har netop offentliggjort finalisterne til årets priser, der uddeles ved en stor prisfest 13. maj 2019.

Branchenyt

Se finalisterne til Danish Design Award

50 stærke bud på, hvordan design kan gøre en forskel.

Branchenyt

Designfesten fortsætter

Anden del af prisoverrækkelsen Danish Design Award løber af stablen i Kolding i morgen, onsdag den 31. maj 2017.

Branchenyt

I aften uddeles Danish Design Award

Prisoverrækkelsen finder sted i Industriens hus og senere på måneden fortsætter festen i Kolding, som en del af Danish Design Festivals program.

Branchenyt

Partnerskab i finalen til Danish Design Awards 2017

Designskolen Kolding og Kolding Kommune er under overskriften "Vi designer livet" blandt finalisterne til dette års Danish Design Awards. Det skriver skolen på sin hjemmeside.

Branchenyt

Ny designpris til dansk design

Dansk Design Center og Design denmark lancerer en ny, dansk designpris, Danish Design Award, som skal sætte dansk design på verdenskortet og hylde den værdi, design skaber i samfund og erhvervsliv.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere