04.04.2019  |  Kitchen  |  Udstyr

Tilbage til stålet

Ny køkkenserie fra Fiskars hylder virksomhedens historie.

Med inspiration fra traditionelle finske produktionsmetoder lancerer Fiskars en ny køkkenserie i rustfrit stål, der kombinerer tidløst, nordisk design med den nyeste teknologi. Norden Steel, som den nye køkkenserie hedder, er produceret med en kerne af aluminium og et lag af rustfrit stål på både inderside og yderside - en speciel kant-til-kant konstruktion, som giver en jævn varmefordeling.

Norden Steel-serien er de første produkter i rustfrit stål, som gør brug af ThermiumTM - Fiskars' revolutionerende mineralbehandling. Det er en innovativ behandling fri for plastik og fluorstoffer, som kan modstå selv de højeste temperaturer. Det giver køkkengrejet ekstra lang levetid sammenlignet med andre belægninger, da overfladen ikke krakelerer, bliver ridset eller skaller af under hverdagens brug. Den transparente, glaslignende overflade giver både pander og gryder uovertrufne non-stick egenskaber og lader det rustfrie stål skinne råt igennem.

Norden Steel serien, der består af pander i tre størrelser, to gryder, en sauterpande, to kasseroller, et stegefad og en wok fås i handlen fra april 2019.

www.fiskars.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere