22.06.2022  |  Bloom  |  Udstyr

Til multitaskeren

Hvis frugten hænger for højt, er der hjælp at hente med Fiskars Frugtplukkeren, der nemt og skånsomt plukker frugt af selv høje træer. 

Tænderne på frugtplukkeren trækker blidt frugten af grenen og netposen gør det nemt at se, hvor meget frugt, der er plukket. 

Frugtplukkeren findes i to modeller: UP80, der passer til Fiskars Telescopic Cutter samt QuikFit Frugtplukker, som er det perfekte match med Fiskars Quikfit serien.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere