Stockholm

Trends

Stockholm Furniture & Light Fair fremviser Skandinavisk design med bravur

Stockholm Furniture & Light Fair fortsætter sin vækst og er godt på vej til at blive Nordens førende designmesse, især når fokus er rettet mod Skandinavisk design. Antallet af danske udstillere synes også kun at gå i én retning, så trods udsigten til kulde, sne og köttbullar drager branchen gerne mod den svenske hovedstad i februar måned.

Trends

En helhedsoplevelse i Stockholm

I begyndelsen af februar åbner Stockholm Furniture & Light Fair. Her vises de seneste møbel- og belysningsnyheder og her byder udstillinger og stande på masser af indretningsinspiration.

Branchenyt

Kom med håndværksrådet på messe i Sverige

Håndværksrådet etablerer for første gang en fællesstand på Formex i Stockholm i januar. Hvis du ønsker at prøve messen af på dine egne produkter, skal beslutte sig nu. Deadline er nemlig i denne uge.

Trends

Største forårs-Formex nogensinde

Nordisk design bliver stadig mere og mere efterspurgt. Det stod klart på forårets udgave af indretningsdesign- og gavemessen Formex. Det blev nemlig den største forårs-Formex nogensinde, lyder det.

Brugskunst

Når kunst møder metal

Unikt, innovativt og smukt. Man behøver kun at kaste ét blik på Steltons nye Stockholm-serie for at vide, at der her er tale om noget helt nyt. Designerne bag er Bernadotte & Kylberg, og projektet har været undervejs siden 2012.

Trends

Runde former, nøgent og legesygt look på Formex

Man taler om en ny bølge og om en genfødsel af den formgivning, som har sine rødder i skandinavisk design fra 1950’erne. Soft Nordic er navnet på efterårets trendtema på indretningsmessen Formex der finder sted den 13.-16. august i Stockholm, hvor også en ny New York-inspireret restaurant ser dagens lys.

Trends

Vi vil være en god arena for vore udstillere

Formex havde en lille nedgang i besøgstallet, men det bekymrer ikke projektchef Christina Olsson, for indkøberne kommer, og antallet af udenlandske besøgende var steget. ”Der er gået en del år med almen uro i branchen, og jeg tror, der kommer til at ske en forandring i måden at bruge messer på”, siger hun.

Trends

Den nye luksus er at have det godt

Nordic Space var temaet på Formex i januar. Den næste Formex i august er inspireret af samme tema, men der er en stor forskel – I stedet for at kigge udad, handler ”space” denne gang om at kigge indad. “Vi præsenterer sæsonens hovedtema for interiør og design såvel som tre øvrige trends", siger Christina Olsson, Project Area Manager på Formex.

Trends

Nordic Me på Formex

Formex i Stockholm var denne gang den største nogensinde med godt 900 udstillere og 22.000 besøgende. Overskriften på trenden var Nordic Me og netop bevidstheden, hvordan vi tager ansvar for vore valg og ikke mindst det personlige udtryk var i fokus.

Trends

Største Formex nogensinde

Formex i Stockholm kickstartede sæsonen for den nordiske indretnings- og gaveartikelbranche, og efterårets Formex var kvadratmetermæssigt den største nogensinde.

Trends

Forårets trends på Formex

Nordic Neat, Nordic Essence, Nordic Motion og Nordic Folk hedder de trends, der præsenteres på Formex i Stockholm i dagene fra 14.-17. januar 2015.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere