31.03.2016  |  Business  |  Trends

Skagerak vinder international tysk designpris

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den danske designvirksomhed Skagerak kan i år tage endnu 2 priser med hjem fra Tyskland.

Den danske designvirksomhed Skagerak kan i år tage 2 priser med hjem fra Tyskland, som vindere af den internationalt anerkendte RED DOT Design Awards. Vivlio Shelving System vandt i kategorien ”Living rooms and Bedrooms” og Riviera Lounge har ligeledes imponeret juryen i kategorien ”Garden furnishings, garden appliances and BBQs”.  

Skagerak fortsætter den gode stime i udlandet og kan i dag tage endnu en international designpris med hjem til det nordjyske, med sejren i to kategorier ved det tyske design awards, RED DOT. Det fleksible reolsystem Vivlio, skabt af designduoen Halstrøm-Odgaard løb med sejren i kategorien ”Living rooms and Bedrooms”, og den multifunktionelle videreudviklede solseng, Riviera Lounge som er designet af Povl Eskildsen løb med sejren i kategorien Garden furnishings, garden appliances and BBQs”.

RED DOT er en af de største designpriser i verden, med deltagere fra 57 lande, omkring 5.200 indstillede produkter og en uvildig jury bestående af 41 designere, professorer og journalister fra alle verdens hjørner. Ud over det æstetiske element, vurderes alle produkter på baggrund af en lang række kriterier så som graden af innovation, materialekvalitet, funktionalitet og bæredygtighed.

Vinderne af RED DOT skal derved udskille sig markant fra resten af gruppen af designs, for at vinde juryens gunst. Tidligere i år har Skagerak høstet anerkendelse for både inden- og udendørs produkter ved German Design Award 2016 og Elle Decorations Swedish Design Awards 2016.

Mere fra Skagerak Denmark A/S

Skagerak Denmark A/S

www.skagerak.dk

Skagerak er en familieejet virksomhed fra 1976 med historiske rødder i den skandinaviske geografi og stolte møbeltradition. Vores kærlighed til træ og fokus på kvalitet er intakte, selvom vi i dag er et moderne designbrand med et bredt udvalg af nutidige produkter i alsidige materialer, skabt af både etablerede designere og unge talenter.Vores ypperste ambition er at skabe produkter, som holder i…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere