27.10.2016  |  Interior  |  Brugskunst

Georg Desk modtager en Special Mention fra German Design Award 2017

Indhold fra partner Hvad er dette?

I denne uge gjorde Georg serien sig endnu engang bemærket internationalt, da Georg Desk fik tildelt en special mention fra German Design Award 2017.

German Design Award uddeles af det tyske Designråd og er en af de mest velansete priser på den internationale designscene. Vinderne findes blandt de mest pionerende projekter, der driver tysk og internationalt design fremad.

Georg Serien, designet af Chris L. Halstrøm, taler et formsprog sammensat af nordisk sanselighed og japansk minimalisme, og siden de første designs så dagens lys i 2012, har serien vundet adskillige priser for dens enkle, funktionelle og nærværende udtryk.

Georg Desk skiller sig hurtigt ud med sin udsædvanlige konstellation af kun 2 ben, og har evnen til at finde sig til rette lænende op af væggen i selv de mindste rum og gange. På den måde udgør skrivebordet en oplagt arbejdsplads til hjemmet.

Prisen overrækkes officielt under den store Ambiente designmesse i Frankfurt til næste år.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere