17.10.2016  |  Business  |  Branchenyt

Skagerak oplever fremgang på det danske marked efter navneskifte

Indhold fra partner Hvad er dette?

Efter 40 års jubilæum og nyt navn på det danske marked, kan Skagerak præsentere endnu et positivt årsregnskab.

Efter 40 års jubilæum og nyt navn på det danske marked, kan Skagerak præsentere endnu et positivt årsregnskab, der viser øget fremgang på både eksportmarkeder og i Danmark

Den danske designvirksomhed, som blev etableret i 1976, valgte i år at lægge navnet Trip Trap på hylden for at samle alle markeder under ét navn – Skagerak. Beslutningen blev taget med henblik på at skabe endnu større sammenhængskraft mellem Danmark og udlandet, hvor virksomheden har heddet Skagerak siden 2002. Virksomheden har naturligvis brugt betydelige ressourcer til navneskiftet, og det har resulteret i en fremgang på det danske marked, med et øget salg af indendørs og udendørs møbler.

”Vores transformation på det danske marked er lykkes over al forventning, og vi er enormt glade for den modtagelse, som forbrugere, forhandlere og medier har givet vores nye navn”, siger Jesper Panduro, ejer og direktør i Skagerak.

Skageraks samlede resultat for 2015/2016 lander på 3,0 mio. kroner, hvilket er en anelse lavere end forrige regnskabsår. Dette skyldes de massive investeringer i brandet og medarbejdere, som virksomheden har foretaget sig i løbet af det sidste år, og som de har planer om at forsætte med et godt stykke frem. Det har bl.a. betydet en fremgang på nye og spændende markeder så som Canada, Japan og Sydkorea.   

I Japan er det eksempelvis lykkes at få en stor aftale i hus, efter en længere tilpasningsproces, hvor produkter fra Georg serien og andre møbler har gennemgået ændringer for at leve op til krav om jordskælvssikring.

”Globalt set er vores interiørkollektion den, som har oplevet størst fremgang, hvilket aftalen i Japan illustrer godt. I dag udgør interiørkollektionen 1/3 af vores omsætning, og vi oplever tocifrede vækstrater på området”, forklarer Jesper Panduro.

I 2016 har Skagerak vundet en række danske og internationale design awards, hvor størstedelen er gået til de to interiør designs, Vivlio reolsystem og Georg serien.

Kontakt
For yderligere information om årsrapporten, kontakt Jesper Panduro, Chief Executive Officer +45 2535 5336 eller jpa@skagerak.dk.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere