13.09.2016  |  Business  |  Branchenyt

Tættere relationer til bl.a. arkitekter og hoteller

Indhold fra partner Hvad er dette?

Skagerak ansætter Søren Bernbom Hansen som Contract Sales Manager.

Den danske designvirksomhed Skagerak, der ved årets begyndelse skiftede navn fra Trip Trap, har ansat Søren Bernbom Hansen til at udbrede kendskabet til virksomheden blandt restaurationer, hoteller, arkitekter og virksomheder. Skagerak har igennem de sidste år oplevet en stigende efterspørgsel fra netop disse, og Søren er ansat til at imødekomme og udbygge efterspørgslen.

Igennem de sidste 10 år har Søren arbejdet med salg til kontraktmarkedet hos henholdsvis EFG Bondo og AV Center. Skagerak vil med Søren ved roret rette fokus mod de af landets hoteller, restaurationer, virksomheder og arkitekter, der nærer samme ønske som Skagerak selv, nemlig at bevise, at det betaler sig at gøre sig umage.

Til ansættelsen af Søren udtaler salgsdirektør og partner Camilla Vestertjele ”Udover at Søren har en solid baggrund med kontraktsalg og har udvist gode resultater, så forstår han vores DNA og de relationer, vi ønsker at bygge på kontraktmarkedet, hvilket har været helt afgørende i ansættelsen af Søren”.

For spørgsmål til kontraktmarkedet, kontakt Søren Bernbom Hansen +45 4177 0675 eller sbh@skagerak.dk

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere