Service

Table top

Dæk op med dansk sommer

Broste Copenhagen har lanceret to nye stel, der er opkaldt efter danske sommerdestinationer.

Bad

blomus får nyt liv

Et internationalt udtryk med et skandinavisk tvist. Sådan beskrives bedst den nye designretning, tyske blomus har taget. Bag det kreative ror står danske Charlotte Thorhauge Bech, der sørger for at holde stilen og ikke mindst videreudvikle den i årene frem – og stålet, der er blomus’ DNA, får nu selskab af andre materialer som glas, stentøj, træ og tekstiler.

Udstyr

WMF indtager Norden

Historien om Groupe SEB går mere end 150 år tilbage, men fra begyndelsen har der været fokus på funktionelt køkkenudstyr. I dag har koncernen opnået stærke positioner i hele verden gennem et bredt, varieret produktsortiment og en ekstraordinær brandportefølje med eksempelvis Tefal, Krups, OBH Nordica og senest WMF. Her er tale om en verdensomspændende business med mere end 33.000 medarbejdere på tværs af 150 lande fra hele verden. Vi har taget en snak med Guillaume Lasnier, der er Groupe SEB’s Country Manager i Danmark og Erik Halse, Premium Business Director og ansvarlig for WMF i Norden.

Udstyr

Forår i nude og terrakotta

Nu kan du forskønne dit køkken og bord med prisvindende Emma i nude og terrakotta, designet af den danske designduo HolmbäckNordentoft

Indhold fra partner

Trends

Hvem er den nye forbruger?

Den digitale tilstedeværelse kommer man ikke uden om, hvis man vil drive en butik i dag, og livsstilseksperten, Anne Glad, mener klart, at man skal sørge for, at kunderne får den samme gode oplevelse og den samme høje service på nettet og i butikken; at tingene spiller grænseløst sammen.

Udstyr

Tag med Alessi i cirkus

Service fra Alessi.

Udstyr

Original fransk bistrostemning

Porcelænsserie fra Pillivuyt.

Udstyr

Eventyrligt dessertbestik

Eventyrbestik fra Gense.

Udstyr

Bitz ­- ny, fantasifuld serie af bestik, glas og service

Bitz-serien er udviklet i tæt samarbejde med sundhedsrealisten Christian Bitz og byder på robust stentøj i grønne, grå og sorte nuancer, bestik i sort stål, messingfarvet stål og stål med satinfinish, en smuk serie i benporcelæn, karafler, vin- og vandglas samt enkelte andre produkter til maden, køkkent og din sundhed.

Indhold fra partner

Udstyr

Friske forårsfornemmelser

Farverigt service fra Rice.

Table top

En ny ven ved middagsbordet

Med Pingo børneservice og Una Pingo børnebestik fra Stelton bliver måltiderne et højdepunkt for enhver lille dreng eller pige, når den charmerende pingvin, udviklet af den Canadiske designer Francis Cayouette, sidder med ved bordet.

Indhold fra partner

Table top

Kontrast til vinterens mørke farver

Vintersæsonen byder på rigtig mange nuancer af blå, men en lys lavendelblå farve ses nu hos Kähler.

Table top

Stelton introducerer ny designfamilie af Norman Foster

Steltons nye produktlinje, designet af Norman Foster, forener en enkel skulpturel form med bløde linjer, der skaber et fint forarbejdet serveringsservice til mange forskellige miljøer og sammenhænge.

Indhold fra partner

Udstyr

Skandinavien møder Asien

Dæk et smukt bord med de nye Theo frokosttallerkner og krus i sort stentøj

Indhold fra partner

Udstyr

Nye Palsby-skeer

Skeer fra Ole Palsby Design.

Udstyr

Bitz Stentøj – nu også til anretning og servering

Lækkert stentøj fra Christian Bitz.

Udstyr

Porcelænsklassiker med et moderne twist

Nyt fra Pillivuyt.

Udstyr

Bitz i eksklusiv benporcelæn

I Bitz-serien, der er udviklet i tæt samarbejde med sundhedsrealisten Christian Bitz, findes også et stel i den helt særlige, eksklusive porcelænstype, benporcelæn.

Indhold fra partner

Udstyr

Børneservice i melamin

Som en hyldest til indlæring gennem leg lancerer Kay Bojesen Denmark dette forår Kay Bojesens børneservice i melamin.

Brugskunst

Flora Danica – Kongelig porcelænskunst i fuldt flor gennem 225 år

Netop nu er botanikken og det florale blandt de mest trendsættende tendenser inden for mode og design. Vi fascineres af det ukunstlede og skønheden i naturen og samme æstetik ligger til grund for Flora Danica: Verdens mest eksklusive porcelæn, der i år kan fejre 225 års jubilæum som Royal Copenhagens flagskib. I dag laves Flora Danica udelukkende på bestilling og giver porcelænsfeinschmeckere mulighed for at vælge mellem mere end 3000 originale motiver. Helt som i gamle dage, men med rødder i nye generationer og moderne traditioner.

Indhold fra partner

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere