29.03.2021  |  Dining  |  Table top

Bohemeliv på stranden

I Sammen sæsonsættet ser man Mumi-familien leve bohemelivet på stranden, efter at de er blevet smidt ud af det luksushotel, som de ellers var indkvarteret på. I den originale historie har Mumifamilien brugt den præmiesum, som Snorkfrøken ellers havde vundet på luksushotellets kasino.

Illustratoren Tove Slotte har bragt de originale sort-hvide tegneseriestriber skabt af Tove Jansson til live ved nænsomt at tilføre dem farver, som giver Arabias klassiske og sæsonbetonede Mumiservice et levende udtryk. 

Hver sæsonsteldel spiller en rolle i en større magisk historie. Tove Janssons historier er underholdende for både børn og voksne, fordi de berører universelle temaer og udfoldes på flere niveauer og fortælles fra flere synsvinkler. 

Jansson var mesterinde i at beskrive fænomener og bryde tabuer. Hendes Mumier er relaterbare skabninger, som testede deres respektive grænser, og som hun på charmerende vis lod begå fejltagelser, som vi den dag i dag stadig kan grine og lære af.

- HCL

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere