30.09.2020  |  Interior  |  Dekoration

‘Oh, jingle bells, jingle bells’

Indhold fra partner Hvad er dette?

Dæk et fortryllende julebord med Medusas finurlige ’Jingle Bell’ og inviter venner og familie på gløgg, småkager og andre godter i den søde juletid

Der er noget ganske særligt over et julestel. Hele året venter det i skabet på at blive brugt, og når december endelig står for døren, tørres det af med forventningsglæde og skaber en utrolig stemning på bordet og i hjemmet, når dets smukke skåle og fade fyldes op til randen med honninghjerter, jødekager, kringler og vaniljekranse.

Dekoreret med grønne misteltenranker, den karakteristiske Rudolf, engle, røde sløjfer og flettede julehjerter er Medusas ’Jingle Bell’-stel en finurlig genistreg, der bringer en dejlig julestemning frem. Stellet er lavet i porcelæn og har en elegant guldkant, der emmer af magi og kan få alt det søde – alt det gode – til at se endnu bedre ud!

Fuldend stellet med den skridsikre akryldug, der ligesom stellet er prydet med det fantastiske ’Jingle Bell’-motiv, og tæl ned til den helt store julefest med seriens nye kalenderlys. En ægte juleklassiker er født!

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere