03.05.2022  |  Dining  |  Table top

Unikt porcelæn fra Villa Collection Denmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med sin nye porcelænsserie Fjord forener Villa Collection Denmark på fornem vis praktik og funktion med et flot, dekorativt design.

De enestående farver og overflader flugter flot med nordisk boligdesign – og med seriens tallerken, krus, espressokop og to skåle.

En kop espresso at nyde en klar og smuk forårsmorgen med eller måske en skål jordbær med fløde på lune sommeraftener. Den nye serie fra Villa Collection Denmark rummer smukt og enestående porcelænsservice til små, men lige så enestående åndehuller i hverdagen.

Håndlavet finish

Det flotte porcelæn er glaseret med en såkaldt reaktiv glasur, som giver hver enkelt genstand et forskelligt udseende – alt efter genstandens form og placering i ovnen samt naturligvis ovnens temperatur.

Serien fra Villa Collection Denmark har endda fået påført sin glasur i hånden for at opnå sit helt unikke og karakterfulde udtryk. Et udtryk, som fås i de changerende farvekombinationer Green/Black og Black/Metallic samt i farverne Blue, Amber og Cream.

Håndlavet hygge

Seriens frokosttallerken har en diameter på 20,8 cm og er 1,8 cm høj. Kruset rummer 25 cl og er 8,7 cm højt, mens espressokoppen rummer 1 cl og er 4, 9 cm høj. Den store porcelænsskål rummer 45 cl og har en diameter på 15,5 og en højde på 4,5 cm, mens den mindre skål rummer 12,5 cl og har en diameter på 10,1 samt en højde på 3,6 cm.

Med den unikke og veldesignede porcelænsserie er der gennem hele foråret og sommeren lagt op til masser af enestående hyggestunder i solen – og i smukt selskab.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere