29.09.2022  |  Dining  |  Table top

Nye drys af snelandskaber fra Pillivuyt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vinter er et smukt og poetisk stel, som Pillivuyt har skabt i samarbejde med designer Dorthe Mathiesen.

Omdrejningspunktet for designerens skønne, douchede farver og grafiske streg er nordiske vinterlandskaber – som nu åbner sig på tre nye og dekorative tilføjelser til Vinter.

Dorthe Mathiesen står bag papir- og designstudiet ViSSEVASSE. Med stellet Vinter fortæller hun dejlige eventyr med fine detaljer, som handler om forventningsfulde børn på skøjter, frostklare dage, hvor juletræet skal fældes, og vinterhygge med venner og familie i smukke vinterlandskaber.

Perfekt til julebordet

Det magiske Vinter-stel er oprindeligt skabt ud fra samme forme som Toulouse-serien, der er blevet en ikonisk del af Pillivuyts historie. Denne gang er det de rektangulære fade fra Plissé-stellet, kendt for sin karakteristiske plissering, som danner baggrund for Vinter-nyhederne.

Stellet med de enkle og elegante hvide kanter klæder enhver novemberfest eller vinterfødselsdag – og er naturligvis perfekt til julebordet. Vinter står smukt alene, men er også utroligt flot sat sammen med Pillivuyts øvrige hvide tallerkener.

Funktionalitet og styrke

Nye i Vinter-stellet er et rektangulært fad, som er 36 cm langt og 12 cm bredt, et rektangulært fad med samme bredde, men en længde på 18 cm samt en smuk skål, der rummer 1,2 liter og har en diameter på 20 cm.

Pillivuyt har i mere end 200 år været kendt for at lave smukt og funktionelt porcelæn, som er stærkt nok til at gå i arv generation efter generation. Det ovnfaste stel Vinter er ingen undtagelse.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere