21.01.2021  |  Dining  |  Table top

Tidløs grå

Mesh er et af Rosenthals mest ikoniske service-kollektioner og findes i et bredt udvalg af farver og former. Målet var at skabe et alsidigt service, og ved hjælp af den spanske designer Gemma Bernal blev resultatet en innovativ serie af porcelæn med tydelige detaljer i unikke former, som kan kombineres med hinanden. Nu udvides serien med den grå nuance Mountain.

Den varme farve skaber en hyggelig, harmonisk og moderne stemning, velegnet til en enhver borddækning. Mountain vil være et supplement til de nuværende farver Forest, Aqua, Walnut og Cream. 

Mesh har Rosenthal anvendt sin solide kunsthåndværkstradition med en specielt udviklet højtemperaturglasur, der gør porcelænet ekstra modstandsdygtig, mens den understreger det bambusinspirerede mønster, der omhyller servicen.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere