11.09.2020  |  Dining  |  Table top

Bronze-serie fra BITZ

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med sin unikke glaseringsteknik har den karakteristiske stentøjsserie fra BITZ for længst bevist sit værd på middagsbordet, og denne sæson er det populære brand på banen med endnu en tilføjelse.

Med sin unikke glaseringsteknik har den karakteristiske stentøjsserie fra BITZ for længst bevist sit værd på middagsbordet, og denne sæson er det populære brand på banen med endnu en tilføjelse, der får maden til at se mere indbydende ud end nogensinde før!

De mange fade og skåle kommer nu med en ny, glitrende indvendig glasur; en glødende bronze, der afhængigt af lyset skifter og tangerer farve fra rødlig til gyldenbrun, og salaterne og de lækre snaks kan næsten spejle sig i det helt særlige metalskær. Den reaktive, gyldne glasur komplementerer legende og smukt den matte yderside i et kontrastfuldt farvespil, der ofte ses i BITZ-universet. Hvert eneste produkt har sit helt eget udtryk med variationer i aftegninger og nuancer, der fremhæver retterne og serveringerne.

Som resten af stentøjsserien tåler fadene og skålene i bronze maskinopvask, mikroovn, fryser ned til minus 18 grader og ovn op til 220 grader.

Find BITZ på www.bitzshop.dk eller hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner. 

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere