19.06.2019  |  Bloom  |  Accessories

De skønneste efterårs nuancer fra Chic Antique

Indhold fra partner Hvad er dette?

Minder om de smukkeste efterårstoner vækkes til live i den nye AW19 kollektion fra Chic Antique. I kollektionen er der lagt stor vægt på at finde skønhed i det ufuldkomne, samt at give nyt liv til gamle ting med smukke historier fra fortiden.

AW19 - Shades of Autumn by Chic Antique

Kollektionen er fyldt med det mest vidunderlige efterårsinteriør som kombinerer fantastiske materialer, mørke afdæmpede farver og udsøgt håndværk for en eksklusiv følelse.

Denne sæson finder du de lækreste puder i skønne bløde materialer, alle i de mest vidunderlige efterårsfarver - taupe, mos, kul og aubergine.

Blandt nyhederne finder du også den smukkeste nye stentøjsserie kaldet Calais, som er kendetegnet ved sin rustikke kulfarvede glasering.

Dette efterår vil du selvfølgelig også kunne finde smukt interiør i den klassiske franske landstil: Vintage møbler i antique hvid og en ny romantisk keramikserie i creme med rustikt blondemønster. Endvidere er den populære serie af Toulouse-skjulere blevet udvidet, så du kan se frem til en masse nye varianter, med de fineste mønstre af smukke roser.  

Efterårets kollektion byder også på de mere industrielle toner, rå materialer og autentiske udtryk. Du kan se frem til et smukt spisebord i genbrugstræ med jern ben og skønne håndlavede fil-de-fer lamper.

Den fantastiske Grimaud-serie er ydermere blevet udvidet med endnu flere unikke og enestående produkter i træ. Du vil bl.a. kunne finde de fineste rustikke hylder, lysestager og endda en lille skammel.

Kærligheden til det naturlige og det håndlavede er kernen i den nye kollektion -  inspireret af det traditionelle håndværk og efterårets farver, omfavnes det unikke og autentiske udtryk.

Når efteråret kommer og omsvøber landet med sine mørke fløjlsagtige farver, så kan du trygt læne dig tilbage og forelske dig i en kollektion fyldt med historier om lidenskab og kærlighed.

Velkommen til ”Shades of Autumn” – efterårets smukkeste nyheder!

Tags: Chic Antique

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere