24.09.2018  |  Interior  |  Dekoration

Ren julemagi fra Chic Antique

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den forestående jul præsenteres i et smukt og unikt univers af interiør, møbler og julepynt. Lad dig inspirere af en helt igennem magisk julekollektion fra Chic Antique!

Når vintermørket sænker sig og sneen daler ned og lægger sig som et blødt tæppe over landskabet, så bliver det tid til at pynte op og lade julemagien indfinde sig i stuerne. Julens magi er netop omdrejningspunktet for årets julekollektion hos Chic Antique, deraf navnet Magical Moments.

Chic Antique sætter stemningen med deres mange vidunderlige julevarer, som hver især bidrager til en stemning som hører julen til. Kollektionen byder på lys i alle afskygninger, såsom lyshuse og lanterner, samt julekugler med lys i og de skønneste lyskæder. I kollektionen kan du finde både lyse douche farver, den mørke zink, det grønne gran, glitrende champagne og fine hvide snedrys. Gå på opdagelse i det magiske julekatalog på Chic Antique's hjemmeside ved at trykke her!

Julen er en magisk tid, som samler familie og venner. Det er også en tid, hvor drømme går i opfyldelse og hvor barndommen indfinder sig hos både store og små. Julen er magisk, og det samme er Chic Antique's nye julekollektion - Magical Moments.

Mere fra Chic Antique

Chic Antique

chicantique.dk

Chic Antique er passionen for det unikke, der som en drøm udviklede sig til en virksomhed.Drømmen opstod i Sydfrankrigs varme somre, men ikke ved vandet, hvor de fleste turister begiver sig hen. Vi begiver os ud på landet og ind i de små byer, hvor fortiden ikke er helt forsvundet. På markederne, som er en tradition i de franske byer, gemmer fortidens smukke ting sig på markedsborde og kasser…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere