14.12.2018  |  Furniture  |  Brugskunst

Chic Antique skaber plads til at dagdrømme

Indhold fra partner Hvad er dette?

Chic Antique har netop lanceret deres forårs kollektion - DAYDREAMS - Kollektionen indeholder det mest vidunderlige sommerinteriør til haven og hjemmet.

Når foråret melder sin ankomst, så er det tid til at indrette med masser af lækre, bløde tekstiler – både ude og inde.  Den nye kollektion er præget af bløde farver og lækre materialer, og som noget helt nyt har vi i år designet de skønneste rullemadrasser, i 6 forskellige smukke designs. Madrasserne er lige til at rulle sammen og tage med på stranden, i haven eller i parken.

Den nye kollektion indeholder de skønneste rustikke vaser og fade i træ, som alle er håndlavede og unikke i deres farve, størrelse og finish. – Ikke to varer i serien er ens, hvilket gør dem helt igennem enestående.

Med denne kollektion har vi også lagt stor vægt på at skabe plads til at drømme. Du kan finde de mest vidunderlige havemøbler, blomsterpotter og lanterner, som gør din have til en smuk afslappende oase for dagsdrømmeri.

Foråret og sommeren vil naturligvis være præget af lyse farver og lette naturlige materialer, men du vil selvfølgelig også stadig kunne finde interiør i de mere rå materialer, såsom metal, zink og, som noget nyt, messing. Vi introducerer en ny serie af toghylder (gamle hylder) i stål med et smukt antikt udseende, samt de flotteste runde spejle i messing og en masse skønne nye møbler i både træ, jern og bambus.

Derudover kan du også glæde dig til et væld af nye lamper i alt fra jern til rattan. I den industrielle Factory stil vil du finde de smukkeste rå loftslamper i metal og glas, samt en favorit denne sæson, den smukkeste vintage studie gulvlampe.  

I den nye kollektion vil du blive mødt af masser af det velkendte romantiske og landlige interiør, men også interiør med en rustik og industriel kant – selvfølgelig alt sammen med et smukt vintage udtryk.

"Drømme skal udleves, ellers forbliver de drømme."

Byd velkommen til den nyeste kollektion af Chic Antique Daydreams .

Tags: Chic Antique

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere