19.09.2017  |  Interior  |  Brugskunst

Lyse lette forårsminder fra Chic Antique

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den nye skønne SPRING/SUMMER kollektion fra Chic Antique tager dig med på en vidunderlig rejse igennem dejlige minder.

Den nye skønne SPRING/SUMMER kollektion fra Chic Antique leder tankerne hen på forårets lange gåture i skoven, hvor de første anemoner titter frem og bøgen springer ud. Kollektionen hedder Spring Memories og allerede nu kan du opleve de særligt udvalgte PRE-varer, der viser nogle af de tendenser, som det kommende forår vil byde på.

Forårets smukke farvepalette er gengivet i de skønne pasteller, som går igen i store dele af kollektionen og bl.a. kan opleves i den nye serie af rustikke bloklys, i de fine påskefigurer og påskeæg med skønne detaljer i glimmer, og i de nye serier af små fletkurve og skønne drikkeglas – alt sammen er holdt i lækre douche pastelfarver, som er et must-have i den kommende sæson.

Sommeren indbyder til hygge på terrassen og det gør den nye store serie af smukke havemøbler også. Serien hedder Lyon og indeholder flotte bambusmøbler såsom liggestole, borde, en taburet og fine parasoller. Der kommer også masser af nye smukke lanterner til de lange lune sommeraftener på terrassen.

Minderne om hyggelige stunder hjemme i mormors køkken bliver gengivet på fineste vis af den helt nye serie af franske sylteglas, sammen med et stort udvalg af nye smukke duge.

Sortimentet af møbler bliver endnu en gang udvidet markant og endnu flere skønne vintage møbler ser dagens lys. Omdrejningspunktet for kollektionen er de mest henrivende dråbeformede lysekroner, med ægte krystaller – de er simpelthen så smukke.

Tag med på rejse igennem skønne minder om dejlige forårsdage og lune sommeraftener –Velkommen til Chic Antiques nyeste kollektion Spring Memories !

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere